Joonas Ahvenainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen kiinteistönvälittäjä Joonas Ahvenainen ja toiminut kiinteistönvälitysalalla yli 5-vuotta, sekä suorittanut LKV-tutkinnon (laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon). Meillä Prolinkissa asiakas on kaikki kaikessa. Asiakassuhteista on pidetty huolta yrityksessämme jo vuodesta -93, joten kontaktipiiri on laaja. Me käytämme asuntosi myymiseen nykyajan moderneja työkaluja, ammattikäsiteltyjä myyntikuvia sekä laajinta mahdollista markkinointia netin sekä somen välityksin. Sovi maksuton arviokäynti niin jutellaan lisää!

Phone: 040 823 4487
Email: joonas.ahvenainen@prolink.fi

Paikallistuntemus
0
Kokemus välittäjänä (YLI 10-V)
0
Myyntiprosentti
0

 

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY! Tästäkin remontoidusta kolmiosta kaupat sovittu optimiajassa🤝 ...

View on Facebook

MYYNNISSÄ tyylikäs citykolmio Lahden ydinkeskustasta💥

Etsitkö muuttokuntoista remontoitua kolmiota Lahden ydinkeskustasta? Taloyhtiössäkin olisi hyvä olla isoja remontteja tehtynä? Tässä loistava mahdollisuus.

Tämän huoneiston tehoneliöt takaa huikean pohjaratkaisun. Iskun keittiö on uusittu tyylillä v.2014, ja myös huoneiston pintoja uusittu. Kaksi makuuhuonetta joissa kivasti tilaa. Kylpyhuoneessa vaaleat laatoitukset ja hyvin tilaa vaikka pesutornille. Lasitettu parveke on juuri laajennettu taloyhtiön toimesta, ja näkymät on viihtyisälle sisäpihalle päin. Ensimmäisen kerroksen (ei maantaso) huoneistoon on helppo lapsiperheenkin kulkea.

Hyvin hoidettu OMAN tontin taloyhtiö, jossa uusittu mm. käyttövesiputket, viemärit, parvekkeet, ikkunat, katto, yms. Kaikki keskustan palvelut aivan lähietäisyydellä ja myös autopaikalle mahdollisuus. Kuulostaapa hyvältä!

Sovi ensiesittely ja lähde ihastumaan paikan päälle!

asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/lahti/15762326

yhteydenotot📞
Joonas Ahvenainen
joonas.ahvenainen@prolink.fi
040 8234487
...

View on Facebook

Vuokralle tyylikäs ja tilava yksiö vuonna 2017 valmistuneesta talosta!☀️

Ylimmän kerroksen uudehko koti Lahden keskustan ja matkakeskuksen välistä.
Asunnossa upea vaaleansävyinen keittiö, jossa modernit integroidut kodinkoneet. Kaakeloidussa kylpyhuoneessa tyylikkäät järjestelmät, esimerkiksi pyykinhuolto on piilotettu välioven taakse. Asumiskokonaisuuden täydentää iso huonetila ja ranskalainen parveke. Taloyhtiössä on ilmainen nettiyhteys. Hissitalon 6/6 kerros.

Sijainti on loistava. Matkakeskus sekä kaikki keskustan palvelut ovat aivan käden ulottuvilla.

Tässäpä kiva vuokra-asunto! Sovi oma esittelyaikasi ja lähde ihastumaan paikan päälle!

asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/lahti/15753541

yhteydenotot📞
Joonas Ahvenainen
joonas.ahvenainen@prolink.fi
040 8234487
...

View on Facebook

2020 alkuvuosi on ollut erikoinen, mutta olosuhteisiin nähden asuntokaupallisesti hyvä! Vuoden loppupuoliskolle laitetaan isoa vaihdetta silmään.
Hyvää juhannusviikonloppua kaikille!🍾
...

View on Facebook

Myynnissä palveluiden ääreltä siisti parvekkeellinen kaksio. Paikkana toimii Lahden Kiveriö!☀️

Tässä remontoidussa huoneistossa on huippu pohjaratkaisu. Pohjamuunnoksilla huonetilat on saatu tilaviksi, ja remontoidussa tyylikkäässä keittössä (v.2019) on tilaa ruuan laittajille. Laatoitetussa kylpyhuoneessa pesukonevalmius. Valoisan kaksion täydentää iso lasitettu parveke.

Oman tontin taloyhtiössä ei ole suunnitteilla isoja remontteja. Uusittuna on mm. käyttövesiputket, ikkunat, julkisivut ja hissit! Palvelut löytyy aivan vierestä, mm. kauppa, apteekki ja R-kioski. Yhtiössä myös suosittu ravintola, josta maittavat ateriat vaikka päivittäin!

Tervetuloa tutustumaan, sovi ensiesittely!

asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/lahti/15750821

yhteydenotot📞
Joonas Ahvenainen
joonas.ahvenainen@prolink.fi
040 8234487
...

View on Facebook

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Meillä asiakas tuntee olonsa turvalliseksi. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Ammattilaisen avulla kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa. Jos etsit sijoitusasuntoa, saat meiltä tiedon uusista sopivista kohteista heti – ja luotettavat vuokralaiset asuntoosi.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Raimo KettunenLahti

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Anna SimpanenHollola

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Keijo MäkinenLahti